Malzemeler :

• 250 gr. fırın makarna
• 200 gr. mantar
• 2 yemek kaşığı margarin
• 100 gr. dana jambon
• 1 su bardağı krema
• 75 gr. taze kaşar peyniri
• Tuz
• Karabiber

Tarifi:

Fırını 180 dereceye getirip ısıtın. Aynı derecede pişirin. Küçük mantarları ikiye bölün, iri olanları dilimleyin.

Jambonu ince şeritler halinde kesin. 2 yemek kaşığı margarini bir tavada kızdırın ve mantarları birkaç porsiyona ayırarak suyunu çekene kadar kızartın.

Jambonu ilave edip şöyle bir çevirin ve ateşten alın.

Makarnaları bol tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayıp süzün, soğuk suya tutun, sonra tekrar süzün.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 231
favori
like
share