Vesuvio Usulü Burgu Makarna

Son güncelleme: 07.11.2009 14:19
  • Malzemeler :

    • Burgu makarna 350 g
    • Zeytinyağı 60 g
    • Karabiber zevke göre
    • Kekik zevke göre
    • Mozzarella 120 g
    • Domates 400 g
    • Koyun peyniri 50 g
    • Tuz zevke göre


    Tarifi:

    Burgu makarna tuzlu bol suda pişiriniz.

    Bu arada, yağı kızdırınız, küçük parçalara doğranmış domatesleri ve mozzarella peynirini, rendelenmiş koyun peynirini ve kekiği ekleyiniz.

    Bir tutam tuz ve karabiber ilave ediniz, üstünü kapayıp kısık ateşte makarna hazır oluncaya kadar yavaşça pişiriniz.

    Makarna diri kıvamında iken süzünüz ve tavada sos ile birlikte 2 dakika karıştırınız. Sıcak olarak servis yapınız

    alıntı
#07.11.2009 14:19 0 0 0