Malzemeler :

2 adet Kereviz
2 adet Havuç
1 adet Limon suyu
2 adet Patates
Tuz
2 su bardağı Bezelye konservesi


Tarifi:


Önce yarım limonun suyunu sıkıp su dolu bir kaseye ekleyin. Kerevizleri güzelce soyup bu kaseye alın.

Havuçları yıkayıp soyun. Kerevizleri sebze oyacağı ile oyup havuçları bu boşluklara yerleştirin. Dikkatlice havuçlu kerevizlerinizi birer parmak kalınlığında dilimleyin ve tencereye alın.

Artan havuçları ve soyduğunuz patatesleri küp küp doğrayarak tencereye ekleyin. Kerevizlerin üzerini geçecek kadar su ve yarım limonun suyunu ekleyip pişirin. Pişince tuzunu ilave edip dinlenmeye alın.

Tenceresinde soğuttuktan sonra kereviz dilimlerini tabağa alın.

Garnitür eşliğinde servis yapın .

alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 252
favori
like
share