Malzemeler :

1 kg ispanak
1 sogan
300 g tavuk salami veya sosis
1 Kirmizi biber veya domates
biber,
hint cevizi(muskat
tuz
6 yumurta
1 fincan kasar rendesi
10 yemek kasigi yulaf ezmesi

Tarifi:

Ispanaklar ayiklanir yikanir ve iri iri dogranir,bir tencerede susuz olarak hafif öldürülür.(fazla suyu varsa hafif sıkın) .

Sogan dogranir ve tavada kavrulur. Minik dogranmis salamlar da eklenir.Domates veya biber, tuz karabiber,muskat eklenir.

Yumurtalar,yulaf ezmesi ve peynir rendesi hafif cirpilir. Hepsi bir kapta harmanlanir.

Yaglanmis bir tepsiye yayilip biraz düzelterek bastirilir. 180 ° dereceli firinda 30-35 dakika pisirilir.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 290
favori
like
share