Drake Bell - Drake Bell Kimdir - Drake Bell Resimleri - Drake Bell Biyografisi - Drake Bell Hakkında

Jared Drake Bell (d. 27 Haziran 1986), daha çok Drake Bell olark bilinen ABD'li aktör ve pop-rock şarkıcısı.



Bell'in ismi sık sık birlikte; Amanda Bynes ile The Amanda Show ve Drake & Josh gibi yapımlarda yer aldığı gerçek hayattaki en iyi arkadaşı Josh Peck ile anılır. 90'ların sonunda ve 2000'lerin başında kariyerine çocuk oyuncu olarak başladıktan sonra, The Amanda Show ve büyük bir hayran kitlesi edindiği Drake & Josh 'ta oynadı.
Oyunculuğun yanında, Bell'in önemli bir müzik kariyeri var, ayrıca Drake & Josh 'ın " I Found a Way" adlı jenerik müziğini seslendirdi ve yazımına katkıda bulundu. 2005'de ilk albümünü yayınladı, Telegraph. İkinci albümü, It's Only Time, 2006'da Universal/Motown'la imzaladığı anlaşmadan sonra piyasaya çıktı.
Drake Bell'in iki öz abisi, bir üvey kızkardeşi, anne tarafından bir üvey abisi ve baba tarafından iki üvey abisi vardır. Annesi Robin Dodson iki kez dünya şampiyonluğu kazanmış profesyonel bir bilardo oyuncusudur.

Filmografi

Televizyon

Home Improvement (1994).....Küçük Pete rolü
Minor Adjustments (1995)...... Jordan rolü
ABC Afterschool Special (1996)...... Scott rolü
Gun (1997..... Brendan rolü
Drake & Josh (2004-2007)..... Drake Parker rolü
Drake & Josh Go Hollywood..... (2006)Drake Parker rolü
The Pretendeimp (2007)
Mutlu Yıllar, Drake & Josh....... (2008)Drake Parker rolü
The Nightmare in Danville (2009)

Film

Jerry Maguire (1996).... Jesse Remo
Dragonworld: The Legend Continues (1997)
High Fidelity (2000)
Perfect Game (2000)
Yours, Mine and Ours (2005).....Dylan North
En Süper Kahraman (2008).... Rick Riker
Colleg] (2008)
Unstable Fables: Tortoise vs. Hare (2008)
The Nutty Professor (2008)
Diskografi [değiştir]

Stüdyo Albümleri

2005:Telegraph
2006:It's Only Time
2009:Drake Bell

Singleları

2005:Found A Way
2005:Highway to Nowhere
2005:Down we fall
2006:I Know
2006:Hollywood Girl
2007:Makes Me Happy
2007:Leave It All To Me (Miranda Cosgrove ile)
2007:Fool the World
2008:Superhero,Song!
2009:All Alone At The Disco

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3099
favori
like
share