Robert Carradine - Robert Carradine Kimdir - Robert Carradine Resimleri - Robert Carradine Biyografisi - Robert Carradine Hakkında

Robert Reed Carradine (d. 24 Mart 1954) ABD'li aktör.



Carradine Hollywood-Kaliforniya'da aktris Sonia Sorel ve aktör John Carradine'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Christopher ve Keith Carradine'ın öz kardeşi, Bruce ve David Carradine'ın üvey kardeşidir.
Carradine'ın iki kızı vardır. Biri aktris Ever Carradine, diğeri de Marica Reed Carradine'dır. Aktörün ayrıca iki kız bir erkekten oluşan üçüzleri de vardır. Bunlar, Patience Dani, Essence Paula ve Liberty Elder'dir.

Filmografi

The Cowboys - 1972
Mean Streets - 1973
The Pom-Pom Girls - 1976
Massacre at Central High - 1976
Orca - 1977
Blackout - 1978
Coming Home - 1978
The Long Riders - 1980
The Big Red One - 1980
Tag: The Assassination Game - 1982
Wavelength - 1983
Revenge of the Nerds - 1984
Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise - 1987
Rude Awakening - 1989
Buy & Cell - 1989 (Herbie Altman)
Revenge of the Nerds III: The Next Generation - 1992
Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love - 1994
Lois & Clark: The New Adventures of Superman - 1994
ER: Sleepless in Chicago - 1995
Escape From L.A. - 1996
Mom's Got a Date With a Vampire - 2000 (Vampir avcısı Van Helsing)
Max Keeble's Big Move - 2001 (Max'in babası)
Lizzie McGuire (film) - 2003
Attack of the Sabretooth - 2005 (TV)
Supercross-2005(film)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 233
favori
like
share