Vintage Anlayışı İle Geçmişe Yolculuk

Son güncelleme: 07.11.2009 18:13
  • Vintage Anlayışı İle Geçmişe Yolculuk - Vintage - Vintage Dekorasyon

    60'lı, 70'li yılların nostalji kokan geometrik desenli, yuvarlak formlu eşyalarını günümüzün modern mobilya çizgileri ile birleştirip evimizde nostalji rüzgarı estirebiliriz. Tasarımda zıtlığın enerjisini hissetmek ve eskiye renk katmak istiyorsanız, hızla yükselen vintage modasına siz de kendinizi kaptırmakta tereddüt etmeyin.

    noimage

    Tüm dünyada yaygınlaşan vintage modası ile hikâyesi olan yaşam alanları yaratmak sizin elinizde. Modern yaşam alanlarında gördüğünüz sade formların ve soğuk renklerin içine katacağınız bu koltuklar insana o dönemin coşkusunu hatırlatan renklerle süslenerek evinize eski ile yeninin uyumunu ve en önemlisi de yaşanmışlık hissini getiriyorlar. Büyükannelerinizin evlerinde eski gibi duran ama sonra marifetli ellerde şeker kıvamına gelen bu özel eşyalara evinizin en güzel yerini ayırın.

    Geçmişten günümüze kalan ve eskinin ihtişamını hatırlatan, zamanında kullanıldığı salonlara zenginlik ifadesi katan bu tarz vintage eşyaları, modern mobilyalarla kombine ederek evinize, ofisinize ve yaşam alanlarınıza renk ve hareket getirebilirsiniz. Oturma gruplarından, dolaplara, cam aksesuarlardan, aydınlatmalara kadar vintage modasının uygulanabileceğini düşündüğünüz her eşyayı geçmişin izlerini taşımasına izin vererek marifetli ellere teslim edip, ruhu olan mekânlar yaratmak çok kolay.

    noimage

    Rengârenk formuyla insanın içini ısıtan ve enerji veren bu koltuklara, yine eskitme ahşap bir masa ve sandalyeler, dore duvar kâğıtları, renkli bombeli, püsküllü abajurlar, küçük kısa ayaklı büfeler ya da renkli kadife perdeler eşlik edebilir. Bu tamamen sizin zevkinize ve hayal gücünüze kalmış. Ya da zaten vintage tarzı eşyalar bulunan bir eviniz ya da ofisiniz varsa rengarenk bir koltuk ile mekana daha da neşe ve nostalji katabilirsiniz.

    Vintage Mobilyaların Artıları
    Vintage mobilyalar ile evler birbirinin aynısı olmaktan kurtuluyor.
    Teknolojinin yaşam alanlarında her şeyi ele geçirdiği bugünlerde, anılarımızı kimi zaman gülerek kimi zaman hüzünlenerek anımsatan, maziye renkli bir yolculuk yapmamızı sağlayan çizgiler evlerimize huzur getiriyor.
    Her evde geçmişin farklı kareleri ve bambaşka halleri bizi karşılıyor.
    Ayrıca vintage tarzı eşyalar yeniden değerlendirme ürünleri oldukları için çok da ekolojik.
#07.11.2009 18:13 0 0 0