Giriş
Giriş
Üye Ol
Main-Board
Gündem
Giriş
Giriş
Üye Ol
Ana Sayfa
Yemek Tarifleri
Körili Margarin
Körili Margarin
303
Son güncelleme: 07.11.2009 20:29
BiR-DOST
Malzemeler :
• 250 gr. margarin
• 1 yemek kaşığı köri
• 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
• Tuz
Hazırlanışı:
Bir kabın içine 50 gr. margarini koyup kısık ateşte eritin.
İyice eriyince köriye katıp karıştırın. Ateşten alıp soğumaya bırakın.
Diğer tarafta kalan margarini kaşık yardımıyla çırpın.
İçine körili margarin, fesleğen ve tuzu katıp homojen bir karışım olana kadar karıştırın.
Karışımı şeffaf folyonun içine koyup rulo yapın ve buzlukta en az 2 saat bekletin.
Dilimlere kesip servis yapın.
alıntı
#07.11.2009 20:29
0
0
0
Körili Margarin Konusuna Benzer Konular
Körili Hindi
23.02.2005
Körili Patates ve Nohut
01.11.2005
KÖRİLİ PATATES ve NOHUT
22.11.2005
Körili ve elmalı karides salatası
19.12.2005
Körili Şalgam Çorbası
13.12.2007
Plastik Gıda Ambalajı
07.11.2009 20:29
Main-Board 2004 - 2023
Bugün
Aramalar
Üyeler
Toplist
Hakkımızda
Kurallar
İletişim
Adapazarı Duşakabin