Malzemeler :

• 4 adet büyük boy patates
• 300 gr beyaz peynir
• 1 çorba kaşığı pul biber
• 1 kaç dal dereotu
• 4 adet taze soğan
• 2 çorba kaşığı tereyağı
• 2 adet domates
• Yeteri kadar tuz, karabiber


Tarifi:

Beyaz peynir ve domatesleri küp şeklinde doğrayın.

Taze soğan ve dereotunu iyice kıyın.

Domates, taze soğan, peynir, pul biber, karabiber ve tuzu karıştırın.

Alüminyum folyoya sarılı patatesleri 220 derece fırında 1 saat pişirin.

Patatesler ılındığında ortasından yarın.

Tereyağını çatalla atatese yedirin.

Hazırladığınız içle içini doldrup servise sunun.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 268
favori
like
share