Malzemeler :

- 2 demet maydanoz
- 1 soğan
- 1 patates

KIZARTMAK İÇİN :

yağ
- 4 yumurta
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay bardağı un
- 1 çay kaşıgı kara biber
- 1 tatlı kaşıgı tuz


Tarifi:

Maydanozları yıkayıp ince ince dogranır.

Kabukları soyulmuş patates ve sogan rendelenip manyanoza eklenir.

Yumurta,tuz,un ve baharatlarda katılıp kaşıkla eze eze karıştırın.

Tavaya yağ koyup kızdırın .

Hazırlanan karışımdan kaşıkla alıp kızgın yağa dökün ve kızartın .

alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 429
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 07.11.2009 21:50
birden kaynanası gibi okumuşum yanlışlıkla:72: