Malzemeler :

• 1 kg. pırasa,
• 150 gr. kıyma,
• 1 su bardağı nohut,
• 1 adet havuç,
• 2 çorba kaşığı salça,
• 2 çorba kaşığı margarin,
• Karabiber,kırmızıbiber,
• Yeterince sıcak su,
• Tuz.


Hazırlanışı:

Bir tencerede margarini eritip kıymayı kavurun.

Doğranmış pırasayı ve havucu ekleyip 5 dk. kadar kavurmaya devam edin.

Üzerini örtecek kadar su koyup kaynamasını bekleyin.

Kaynadıktan sonra haşlanmış nohutları ekleyip havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin.

Sıcakken servis yapın.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 329
favori
like
share