Malzemeler :

• 4 adet büyük boy patates

• 2 su bardağı süzme yoğurt

• 2 adet pancar

• 2 diş sarımsak

• Yeteri kadar sirke

• Yeteri kadar tuz


Hazırlanışı:

Pancarları tuzlu, sirkeli kaynar suda yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Soğuduktan sonra kabuklarını soyup küp küp doğrayın.

Sarımsakları biraz tuz ilave ederek ezin süzme yoğurda ekleyip karıştırın.

Pancarları sarımsaklı yoğurtla karıştırın.

Alüminyum folyoya sardığınız patatesleri 220 derece ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.

Patatesleri ılındığında folyoyu ortadan ayırın.

Patateslerin ortasını açıp hazırladığınız harçla doldurup servise sunun.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 302
favori
like
share