HTC Hero Türkiye’ye geliyor

Son güncelleme: 07.11.2009 22:28
  • HTC'nin Ödüllü Kahramanı Hero Türkiye'ye geliyor...

    Dünyanın kişiselleştirilmiş kullanıcı arayüzüne sahip ilk Android tabanlı telefonu HTC Hero, Aralık ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacak. Telefon kullanımını çok daha kolay ve doğal hale getiren HTC Sense™ teknolojisine sahip HTC Hero, sevdiklerinize ulaşmanız ve önemli bilgilerinize erişmeniz için çok daha doğal bir yol sunuyor.
    noimage
    HTC'nin tüm dünyada büyük beğeni kazanan, T3 ve Stuff gibi önde gelen uluslararası teknoloji dergileri tarafından yılın ürünü olarak ödüllendirilen göz alıcı akıllı telefonu HTC Hero Aralık ayı başında, Türkiye'de KVK distribütörlüğünde satışa sunulacak. Sezgisel ve kesintisiz bir iletişim deneyimi sunan HTC SenseTM teknolojisi ve benzersiz tasarımı ile HTC Hero, Android işletim sistemini bir adım öteye taşıyor.
    noimage
    HTC Hero, eğime sahip açılı köşeleri ve açılı alt bölümü ile elinize tam oturacak ve konuşma sırasında yüzünüze tam uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Kirlenmeyi önlemek, daha uzun ömürlü ve parlak olmasını sağlamak için ekranı parmak izi yapmayan özel bir kaplamayla giydirilen HTC Hero; özel beyaz rengi, sektörde bir ilk olan Teflon kaplaması ile gelişmiş, sağlam ve dokunuşu keyifli bir telefon olarak dikkat çekiyor.
    noimage
    3.2 inç HVGA ekrana sahip olan cihaz internet, multimedya ve diğer içerikler için özel olarak geliştirildi. Küçük ölçüleri ve hafifliği ile kullanıcının eline rahatça oturan cihazın donanım özellikleri arasında GPS, dijital pusula, ağırlık sensörü, 3.5 mm stereo kulaklık çıkışı, 5 megapiksel otomatik odaklı kamera ve genişletilebilir MicroSD hafıza da yer alıyor. Cihazın arama tuşu sayesinde klasik arama yapmanın ötesine geçerek daha doğal ve bağlamsal arama yapabiliyor, Twitter'da ya da cihaz içinde aradıklarınızı ve posta kutunuzdaki e-postaları kolaylıkla bulabiliyor, listenizdeki kişilerin yerlerini belirleyebiliyorsunuz.

    HTC Sense
    HTC'nin ilk defa HTC Hero ile duyurduğu; yenilik, tasarım ve kullanım rahatlığı ile kullanıcıların hayatını iyileştirmek amacıyla geliştirilen HTC Sense teknolojisi, mobil deneyimi kişileri odak noktası alarak geliştiriyor. HTC Hero ile başlayan ve sonrasında pazara sunulan tüm yeni HTC cihazlarında bulunan bu teknoloji, üç temel prensip üzerine kurulu: "Benim Olsun" (Make It Mine), "Yakınımda Kal" (Stay Close) ve "Beklenmeyeni Keşfet" (Discover the Unexpected).

    "Benim Olsun" (Make It Mine)
    "Benim Olsun" prensibi, HTC telefonunuzun sizin için ve sizin tarafınızdan yaratıldığını hissetmenizi sağlıyor. Bunun için HTC sizi, hayatınızda ulaşmak istediğiniz kişileri ve içeriği size en uygun olacak şekilde organize etmeye teşvik ediyor. Bazıları için bu Twitter feed'leri, hava durumu ve diğer içeriğin ekrana taşınmasını sağlayan göz atma araçları eklemek iken, bazı kullanıcılar takvim, e-posta ve dünya saatleri gibi iş odaklı bilgiye hızlı erişim tercih edebiliyor. HTC'nin yine yeni duyurduğu "scenes" adlı profil özelliği de hayatınızdaki belirli fonksiyonlar ya da zamanlar etrafında size farklı kişiselleştirilmiş içerik profilleri yaratma olanağı tanıyor.

    "Yakınımda Kal" (Stay Close)
    Günümüzde hayatımızdaki kişilerle iletişimde olmak; telefon aramalarından e-posta, kısa mesaj, fotoğraf, durum güncellemeleri ve daha fazlasını içeren çeşitli iletişim kanallarını ve uygulamaları yönetmek anlamına geliyor. HTC Sense, bu iletişim kanallarını ve uygulamaları tek bir görüntü atında gösteren yaklaşımı sayesinde, sizin için önemli olan kişilere daha yakın olmanızı sağlıyor. E-posta alıp gönderdiğiniz bir anda, arama tuşuna basarak kolayca telefon görüşmesine geçiş yapabiliyorsunuz. HTC ayrıca, Twitter uygulamasının yeni Windows tabanlı versiyonu HTC Peep'i de içeriyor. 5 megapiksel kamera ile çektiğiniz fotoğrafları Facebook veya Twitter üzerinden kolaylıkla paylaşabiliyorsunuz. HTC Sense ile arkadaşlarınızın metin mesajlarının, e-postalarının ve arama tarihçelerinin yanı sıra Facebook durum güncellemeleri ve fotoğrafları ile Flickr fotoğraflarını da tek bir pencerede görebiliyorsunuz.

    "Beklenmeyeni Keşfet" (Discover the Unexpected)
    Hayatınızdaki hatırlamaya değer anların çoğu, anlatılmaz, yaşanır. HTC Sense, basit ama yenilikçi özellikleri zaman zaman mutluluk ve heyecan verecek olan HTC telefonunuz üzerinde sunmayı amaçlıyor. Bu özellikler arasında telefonunuzu çalarken ters çevirdiğinizde sessiz moda geçmesi ya da aramaları daha hızlı yapabilmeniz için gelişmiş akıllı arama gibi özellikler bulunuyor. HTC Sense aynı zamanda e-posta, fotoğraflar, Twitter, müzik ve diğer içeriği değişik şekillerde görüntülemenizi sağlayan "Perspektifler" adlı yeni bir araç da sunuyor.
#07.11.2009 22:28 0 0 0