Malzemeler :


• 1 kg kırmızı biber
• 3 adet havuç
• 3 adet kabak
• 1 adet soğan
• 1/2 su bardağı su 4 diş sarmısak
• 25 gr kuş üzümü
• 1/2 çay bardağı sıvı yağ
• Dereotu - Tuz
• 2 yemek kaşığı sıvı yağ


Tarifi:

Kırmızı biberlerin çekirdekleri çıkarılıp temizlenir. Soğan,kabak ve havuç küp küp doğranır. Doğradığınız soğanlar sıvı yağda pembeleşene kadar kavrulur.

Daha sonra içine doğradığınız kabak,havuç ve sarmısaklar konulup orta ateşte sotelenir. Ocaktan almadan önce dereotu ve kuş üzümü de eklenir.

Hazırladığınız bu sebze harcını biberlerin içine doldurduktan sanra 1/2 su bardağı su ve 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile uyun miktarda tuz eklenip kısık ateşte pişirilir.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 271
favori
like
share
Dijar Asmen Tarih: 08.11.2009 00:32
LezzetLi Elllerinize sağlık tarif için teşekkür