Malzemeler :

• 4 adet büyük boy patates
• 1 kuru ton balık konservesi
• 4 adet küçük turp
• 2 adet taze soğan
• Yarım demet roka
• 6 adet kiraz domates
• Yeteri kadar tuz, karabiber


Hazırlanışı:

Ton balığını küp küp bölün. Turpları ince ince doğrayın. Taze soğanı iyice kıyın. Domatesleri ikiye bölün. Yarım demet rokayı blendırda incecik kıyın.

Patatesleri folyoya sarın 220 derece fırında 1 saat pişirin. Patatesler ılındığında patateslerin ortasını açın.

Bir bıçak yardımıyla kıyılmış rokayı patatese karıştırın ve yukarıdaki tüm malzemeyle beraber patateslerin içine doldurup servise sunun.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 319
favori
like
share