Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi



Malzemeler :
3 su b.pirinç
1 soğan
1 kase kestane
1 çorba k.tereyağı
1 su b.et suyu
1 tutam dereoru
tuz
su

Hazırlanışı :
Pilav için ilk olarak soğanları minik doğrayarak sıvıayğda ve tereyağında kavurun. Biraz kavrulunca pirinçleri de ekleyerek kavurmaya devam edin. Daha sonra kesteneleri de ekleyip bir süre sonra suyunu ve tavuk suyunu verip, tuzunu da ayarladıktan sonra kapağı kapalı pişmeye bırakın.

En son suyunu çekip pişince ince doğranmış dereotunu ekleyin, harmanalyıp servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 330
favori
like
share
almira2626 Tarih: 21.11.2009 21:14
bunu haçlasakta yapsak nasıl olur acaba (kestaneyi)
almira2626 Tarih: 21.11.2009 21:14
güzele benziyor