Tavuklu Fasulyeli Pilav

Son güncelleme: 08.11.2009 22:06
  • Tavuklu Fasulyeli Pilav - Tavuklu Fasulyeli Pilav Tarifi

    noimage

    Malzemeler :
    3 su b.pirinç
    5 tavuk baget
    250 gr.taze fasulye
    1 soğan
    2 diş sarımsak
    2 domates
    2 biber
    sıvıyağ
    tuz
    tavuk suyu

    Hazırlanışı :
    İlk olarak soğan, sarımsak, biber ve fasülyeyi doğrayarak sıvıyağda kavurmaya başlayın. Daha sonra pirinci de ekleyerek iyice kavurun. Tuzunu da ekleyip fırın tepsisine alın. Üzerine haşlanmış bagetleri dizerek tavuk suyundan ve sıcak sudan ekleyip 190 derecelik fırında suyunu çekene kadar pişirin.
#08.11.2009 22:06 0 0 0