Oruk

Son güncelleme: 03.07.2006 13:54
  • Malzemeler:
    500 gr yagli kiyma
    400 gr ince bulgur (köftelik)
    3 sogan
    2 yemek kasigi nane
    Kirmizibiber
    Tuz


    Yapilisi:
    1-Derin bir kabin içerisinde bulguru 1 su bardagi ilik su ile islatin. Yarim saat beklettikten sonra kiyma ve diger malzemeleri ekleyin. Karisimi hamur kivamina gelene kadar iyice yogurun.
    2-Hazirladiginiz köfte harcindan elinizle küçük ve yassi köfteler hazirlayin. Firin tepsisini yaglayip köfteleri firin tepsisine dizin. 180 derecede firinda pisirin.
#13.07.2004 17:09 0 0 0
  • AY BEN DAHA HIC BISE YEMEDIM ACIKTIM
#13.07.2004 17:10 0 0 0
  • ellerinize saglik cok tsk ler ederim
#10.05.2005 00:42 0 0 0
  • saol dostum.............
#10.05.2005 19:09 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:31 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 11:37 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:43 0 0 0
  • daha ezanın okunmasına çok var dayanma gücü ver allahım
#08.10.2005 13:12 0 0 0
  • ElLeRiNe sAgLiK....


    TaRiF iCiN sAgOl[/B
#15.10.2005 12:58 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler kardeşim eline sağlık
#12.12.2005 09:19 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:43 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:34 0 0 0
  • teşekkürler,ellerinize sağlık.
#24.02.2006 22:27 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:28 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 13:54 0 0 0