16 Ağustos 1962 yılında ABD'de doğdu.
Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen, oyuncu, yapımcı ve yazar.
Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır.
1995'den bu yana Nancy Walls ile evlidir ve iki çocukları vardır.

Filmografi

2003 Bruce Almighty Evan Baxter
2004 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy Brick Tamland
Sleepover Officer Sherman
2005 Melinda and Melinda Walt
2005 Bewitched Arthur amca Cameo
2005 The 40-Year-Old Virgin Andy Stitzer
2006 Over the Hedge Hammy (seslendirme)
2006 Little Miss Sunshine Frank Ginsburg
2007 Evan Almighty Evan Baxter
2007 Knocked Up Himself Cameo
2007 Dan in Real Life Dan Burns
2008 Horton Hears a Who! Mayor of Who-Ville
2008 Get Smart Maxwell Smart
2009 High T

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 284
favori
like
share