oncelikle derin ve kapakli bir tavaya ihtiyaciniz olacak
3-4 dis sarmisagi dogramadan cok az zeytin yagi dokmus oldugunuz tavaniza alin
tavuk snitzellerinizi tavaya dizin, sarimsaklar tavuklarin arasinda kalsin
uzerlerine nane ,feslegen (basil),karabiber ve tuzunu serpip arkali onlu hafifce kizartin
1-2 su bardagi (tavanizin buyuklugune bagli) rende domates ,sulandirmis oldugunuz salca veya crushed tomatoes(ben onunla yapiyorum bulamayan arkadaslar icin diger secenekleri yazdim)tavuklarin uzerine bolca dokuyorum .
bes dakika kadar hafif ateste kaynatin icindeki sarimsaklarida kasigin arkasiyla ezin
her parca tavugun uzerine bir tutam rende kasar veya mozzarella koyup kapagini kapatin
kasar eridiginde servise hazirdir...
hep goz karari

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 249
favori
like
share