17 Haziran 1958 tarihinde doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur.
Filmografi
Yönetmen
Mutluluk (2007)
Kartallar Yüksek Uçar (2007)
Bıçak Sırtı (2005)
O Şimdi Mahkum (2005)
Kırlangıç (2004)
Ah Be İstanbul (2004)
Asmalı Konak - Hayat (2003)
Estağfurullah Yokuşu (2003)
Karaoğlan (2002)
90-60-90 (2001)
Top Model (1994)
Son Söz Sevginin (1993)
Senaryo yazarı
Mutluluk (2007)
Asmalı Konak - Hayat (2003)
Yapımcı
Mutluluk (2007)
Kartallar Yüksek Uçar (2007)
Maçolar (2006)
29-30 (2006)
Bıçak Sırtı (2005)
O Şimdi Mahkum (2005)
Tam Pansiyon (2004)
Ah Be İstanbul (2004)
Mustafa Hakkında Herşey (2003)
Asmalı Konak - Hayat (2003)
Büyümüş de Küçülmüş (2003)
Şarkılar Seni Söyler (2003)
Kampüsistan (2003)
Estağfurullah Yokuşu (2003)
Asmalı Konak (2002)
Karaoğlan (2002)
Bayanlar Baylar (2002)
O Şimdi Asker (2002)
Dünya Varmış (2001)
Evdeki Yabancı (2000)
Ruhsar (1997)
Son Söz Sevginin (1993)
Kurgu
Mutluluk (2007)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 340
favori
like
share