MAlzeme
500 gr tavuk göğüs
yarım paket erişte
2 adet domates
4 sivri biber
1 su bardağı kaşar rendesi
100gr tereyağı tuz karabiber.

TARİF

tavuk etleri çiğden şeritlemesinedoğranır tereyağı kızdırılan teflon tavada pembeleştirilir erişte haşlanarak süzülüp az tereyağıyla tatlandırılır ve borcam fırın kabına alınır yeşil biber ve domatesler sotelenir borcamdaki eriştenin üzerine önce tuzlayıp biberlediğimiz etler ardından domates sosu yayılır 15 dakika kadar fırınlanır sıcakken üzerine kaşar rendesi serpilerek servis edilir. Bana tavuk etini çiğken doğramak zor geldiğinden düdüklüde az suda haşlayıp istediğim şekide doğrayıp az tereyağında çeviriyorum çiğden yapmak isteyenler için et fileto şeklinde alınırsa daha kolay olabilir sanki öyle daha lezzetli oluyor.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 649
favori
like
share