hardallı tavuk kızartması

mal:
4 adet tavuk göğüsü
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı hardal
2 çorba kaşığı ekmek içi
1 yumurta
1 su bardağı galeta unu
tuz karabiber
kızartmak için sıvıyağ

tavuk gögüslerini et döveceğiyle inceltin. tuz karabiber ile ovun .
üzerine eşit hardal sürün 2 çorba kaşığı yumuşamış tereyağını eşit tavuk göğüşüne sürün
ekmek içlerinide eşit pay edin tavuklara
tavuk göğüslerini rulo gibi sarın tek tek
açılmaması için kürdanla tuturun
çırpılmış yumurtaya tavuk göğüslerini bulayın ardındanda galeta ununa bulayın
ardından kızgın yağda çevirerek kızartın iyice
kürdanı çıkarın
kolay gelsin
yanında patates püresi , haşlanmış bezelye havuç ve brokoli ile servis yapın

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 340
favori
like
share