Malzemeler :
5 Adet Yesil Yemeklik Biber
4 Adet Kirmizi Dolmalik Biber
2 Tatli Kasigi Kekik
1 Corba Kasigi Tereyag
Tuz
Karabiber
4 Dilim Bonfile Tavuk

Uzeri Icin:
Tost Kasari Dilimlenmis
2 Domates

Biberleri Julien Keselim .
Tavuk Etini De Julien Keselim.
Teflonda Tereyagini Kisik Ateste Eritirken Biberleri Hafif Oldurelim .o Sirada Kekik Dokelim.
Tavuk Etlerini De Ekleyelim .uzerine Tuz Karabiber Serpelim.
Tavuk Etleri Kizarmaya Baslasin.teflonun Uzerine Folyo Kagidi Koyarsak Etraf Yaglanmaz Bu Arada. Baktik Ki Tavuklar Kizarmaya Basladi.ocagi Kapatalip.uzerine Dilimli Kasarlari Ve Dilimli Domatesleri Koyalim.uzerine Arzuya Gore Aci Baharat Kullanabilirsiniz.ve Kendi Sicakliginda Kasarlar Erimeye Birakilsin. Cok Harika Bir Tat Yakaladigimiza Emin Olunuz.
Afiyet Olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 314
favori
like
share