tavuk kalcasini (kemikleri ve derisi alinmis olacak)
derin bir kaba alin, icine bolca yogurt( 1 kilo tavuk icin 1 kase yogurt yeterli olacaktir) , icine 4-5 dis sarimsak ezin ve tuzunu ekleyip iyice harmanlayin
3-4 saat buzdolabinda bekletin ( daha fazla da bekletebilirsiniz) .Beklettiginiz Tavuklarin ickismina (kemigin cikarilmis oldugu kisima ) kucuk bir parca kasar peyniri koyup etinizi rulo gibi sarin ve bir kurdan batirin ki acilmasin her birini bu sekilde hazirlayip derin bir tepsiye yerlestirin uzerine kabinizida kalan yogurduda dokun
Elinile ezdiginiz bir iki avuc dolusu patates cipsini uzerlerine serpistirin
uzeri kizarip suyu azalincaya kadar firinda pisiri

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 242
favori
like
share