Bosch Ankastre Fırın

Son güncelleme: 10.11.2009 09:54
  • Bosch Ankastre Fırın özellikleri - Bosch - Ankastre Fırın
    noimage

    Üstün alman teknolojisinin ürünü Bosch ,son ürünü yeni 68 otomatik programlı ankastre fırın, yemek pişirme standartlarını değiştiriyor. 68 otomatik programlı ankastre fırının üstün özellikleri, yüzde 100 mükemmel sonuçlar için kullanıcı konforunu artırıyor. "AutoPilot68" özelliği en leziz yemekleri yapmak çocuk oyuncağına dönüşüyor.
    "Yaşam için teknoloji" sloganıyla insanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler sunan ve hayatı kolaylaştıran cihazlar üreten Bosch Ev Aletleri'nin yeni piyasaya sürdüğü HBA38B750 68 otomatik programlı ankastre fırın, üstün teknolojik özellikleri ve fonksiyonelliği tasarımla harmanlıyor ve kullanıcısını her zaman mükemmel lezzetlerle buluşturuyor. Yeni 68 otomatik programlı ankastre fırın, rafine zevklerle donatılmış mutfaklardaki şıklığı yeniden tanımlanıyor. Kaliteli, şık ve paslanmaz çelik tasarımların son teknoloji ürünü fonksiyonlarla sergilediği mükemmel uyum ise yüzde 100 mükemmel lezzetlere ulaşan yolu gösteriyor. bosch ankastre fırınlar sanaldekor.com
    Mutfaktaki gizli aşçı
    Yeni Bosch 68 otomatik programlı ankastre fırında bulunan AutoPilot68 özelliği, hafızasında bulunan programlar sayesinde kullanıcıların en çok sevdiği yemeklerin mükemmel olarak pişirilmesini, kızartılmasını veya haşlanmasını sağlıyor. AutoPilot68, hafızasında bulunan bilgileri kullanarak yemekleri mükemmel bir şekilde hazırlayabiliyor.

    AutoPilot68, fırına koyulan yemek hakkındaki programın seçilmesi, ağırlığın girilmesi ve kızarma seviyesinin ayarlanması ile başlatılıyor ve en leziz yemeklerin kapısını açıyor. Mükemmel bir lezzete ulaşmak için bundan sonra kullanıcıya düşen tek şey, AutoPilot68'in programı sonlandırmasını beklemek. Bosch 68 otomatik programlı ankastre fırın aynı zamanda pişirme süresini ekranda göstererek, kullanıcıya pişirdiği leziz yemeği tatmak için ne kadar bekleyeceğini de belirtiyor. — bosch ankastre fırın sanaldekor.com mobilya ve dekorasyon portalı -

    Üç hamur işi bir arada
    Bosch'un yeni 68 otomatik programlı ankastre fırında kullandığı 3D HotAir Plus özelliği, multifonksiyonel üç boyutlu ısıtma anlamına geliyor. Ankastre fırınları yeni geliştirilmiş arka duvar ve yeni bir sıcak hava sistemiyle donatan Bosch, bu duvar sayesinde fırın içindeki hava dolaşımını her kata eşit oranda ve mükemmel şekilde dağıtıyor. Böylece pasta, kek veya pizza gibi hamur işlerini eşit şekilde pişiriyor. Bu da kullanıcıya, fırın içinde aynı anda üç tepsiyi de kullanma imkanı sağlıyor. Her katta eşit pişirme ve kızartmaya olanak tanıyan 3D HotAir Plus, pratikliği ile kullanıcıya hız kazandırıyor ve zamandan tasarruf sağlamasına olanak tanıyor.

    Nemli pişirme ile hamur işleri her zaman leziz
    Yeni HBA38B750 68 otomatik programlı ankastre fırında bulunan Hydrobaking, yani nemli pişirme özelliği, özellikle kabarması gereken mayalı veya hamur işi yiyecekler için geliştirildi. Fırındaki yiyeceklerin kurumasını önleyen Hydrobaking özelliği, kullanıcıya, kabararak içi yumuşak ve nemli, dışı ise çıtır çıtır olması gereken her tür hamur işi pişirmede en büyük yardımı sunuyor. Yeni HBA38B750 ayrıca, kullanıcıya ekmeğin malzemesini akşamdan hazırlayarak fırını programlayabilme ve böylece sabah kahvaltısında taze ekmek yiyebilme olanağını da sunuyor.

    Yeni Bosch fırında bulunan otomatik hızlı ön ısıtma özelliği ise ön ısıtma sırasında yüksek enerji tüketimine neden olmadan yüzde 40'a kadar zaman tasarrufu sağlıyor. Cihaz, istenilen sıcaklığa ulaştığında kullanıcının tercih ettiği ısıtma türüne otomatik olarak geçiyor ve yeniden program seçilmesine gerek olmaksızın pişirme işlemini sonlandırıyor. Bosch HBA38B750 68 otomatik programlı ankastre fırının dokunmatik ekranı, ışıklı ve gömülebilir düğmeleri ve ekran üzerinde beliren metinleri sayesinde de tüm program işlemleri son derece kolaylaşıyor.

    Bosch HBA38B750 68 Otomatik Programlı Ankastre Fırın
    Diyalog elektronik ekran
    Gömülebilir ışıklı düğmeler
    AutoPilot68: 68 otomatik program
    Multifonksiyon 3D Plus ısıtma sistemi (13 pişirme programı)
    Alt ve üst ısıtma
    Yoğun alt ve üst ısıtma
    3D HotAir Plus sıcak hava
    Hava dolaşımlı ızgara
    Vario büyük yüzeyli ve Vario küçük yüzeyli ızgara
    Buz çözme programı
    Otomatik hızlı ön ısıtma
    Ön ısıtma
    Sıcak tutma
    Pizza programı
    Hydrobaking (nemli pişirme)
    Düşük ısıda pişirme
    EcoClean temizleme sistemi
    Güvenli ve otomatik kapanma sistemi
    Çocuk emniyet kilidi
    Isı koruyuculu ön cam
    SoftLight aydınlatma
    Soğuk hava fanı
    Tamamen cam iç kapak
    XXL ve granit emaye geniş fırın iç hacmi
    Fırın iç hacmi: 58 litre
    Sonradan takılabilir yağ ve koku katalizatörü
    Sonradan takılabilir teleskopik tepsi sistemine uygun tel raf
    Cihaz ölçüsü: 595 x 595 x 548 milimetre
    Dolap ölçüsü: 575-597 x 560 x 550 milimetre
#10.11.2009 09:54 0 0 0