Acılı Bulgur Pilavı - Acılı Bulgur Pilavı Tarifi



Malzemeler :
2 su b.iri bulgur
2 domates
3 biber
1 soğan
1 çorba k.biber salçası
1 su b.et suyu
1 çorba k.tereyağı
Sıvıyağ
Tuz
Su


Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağını alın.Üzerine 2 su bardağı iri bulguru ilave edin.1 adet soğanı yemeklik kesin ve tencereye ilave edin.Soğanların üzerine biberleri ilave edin.

Üzerine 1 çorba kaşığı biber salçası ilave edin.Üzerine tuz ilave edin.2 adet domatesi küp olarak kesin.Üzerine 1 su bardağı et suyu ilave edin.Üzerine sıcak ilave edin ve bulgur pilavını pişirin.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 1006
favori
like
share