Malzemeler :

500 gr ınce bulgur
1 adet kuru sogan
2 adet domates
5 dıs sarımsak
2 adet kırmızı bıber
1 yemek kasıgı bıber salcası
yarım cay kasıgı yenı bahar toz bıber tarcın karabıber tuz
1 yemek kasıgı sade yag
yarım cay bardagı zeytınyagı
su


Hazırlanışı:

ınce bulguru bır kaba alalım.sogan sarımsak yesıl ve kırmızı bıberlerı dograyalım.domateslerın kabuklarını soyup dograyalım.

bır kısmını ınce bulgurun ustune koyalı.dıger malzemelerıde yag harıc ınce bulgurun ustune koyup yoguralım.yumusacık olana dek devamö edelım.

en son tuz koyalım.eger sert olursa su ekleyın.zeytınyagını ve sade yagını koyalım.elımızle sıkıp sekıl verelım



alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 342
favori
like
share