Mark Wahlberg - Mark Wahlberg Kimdir - Mark Wahlberg Resimleri - Mark Wahlberg Hakkında - Mark Wahlberg Biyografisi

Mark Robert Michael Wahlberg (d. 5 Haziran, 1971) Akademi Ödülü adayı ABD'li aktör, müzisyen ve televizyon filmi yapımcısıdır. İlk yıllarında "Marky Mark" olarak tanınmıştır. Ayrıca Marky Mark and the Funky Bunch adlı grubun vokalistliğini üstlenmiştir.Ünlü bilgisayar oyunu Max Payne'in film versiyonunda Max Payne'i canlandırmıştır.



Filmografi

Renaissance Man 1994 Tommy Lee Haywood
The Basketball Diaries 1995 Mickey
Fear 1996 David McCall
Traveller 1997 Pat O'Hara
Boogie Nights 1997 Eddie Adams/Dik Diggler
The Big Hit 1998 Melvin Smiley
The Corruptor 1999 Danny Wallace
Three Kings 1999 SFC Troy Barlow
The Yards 2000 Leo Handler
The Perfect Storm 2000 Bobby Shatford
Planet of the Apes 2001 Leo Davidson
Rock Star 2001 Chris 'Izzy' Cole
The Truth About Charlie 2002 Joshua Peters
The Italian Job 2003 Charlie Croker
I ♥ Huckabees 2004 Tommy Corn
Four Brothers 2005 Bobby Mercer
Invincible 2006 Vince Papale
The Departed 2006 Çavuş Sean Dignam
Shooter 2007 Bob Lee Swagger
We Own the Night 2007 Joseph Grusinsky
Max Payne 2008 Max Payne

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 351
favori
like
share