Freelander 2 Select Türkiye'de

Son güncelleme: 11.11.2009 23:54
  • Borusan Otomotiv'in 25 .yılına özel olarak Türkiye için üretilen Freeland 2 Select'ler satışa sunuluyor.

    Satışa sunulduğu 2007 yılından bu yana Land Rover'ın tasarım geleneğine zarif ve yepyeni bir ifade katan Freelander 2, Kasım ayı itibarıyla sadece Türkiye pazarı için üretilmiş olan SELECT modeli ile Borusan Otomotiv Yetkili Satıcılarında ayrıcalıklı olmayı sevenleri bekliyor.
    Sınıfının en donanımlı aracı olmakla birlikte genellikle birinci sınıf sedan araçlar ile özdeşleştirilen bir sürüş rafineliğine sahip olan Freelander 2, Türkiye'deki ürün gamını SELECT modeliyle genişletiyor. Sınırlı sayıda üretilmiş olan SELECT modeli, hem tasarım hem de teknoloji anlamında son derece zengin özelliklere sahip.
    6 ileri CommandShift otomatik şanzıman, otomatik klima, 19 inç hafif metal alaşım jantlar, Alcantara/Deri döşeme, elektrikli ön koltuklar, elektrikli açılır panoramik tavan, 9 hoparlörlü "Alpine" müzik sistemi, arka koltuk kulaklık çıkışları, otomatik klima, ön ve arka park mesafe kontrolü, bi-xenon farlar ve on-board computer Freelander 2 SELECT'in sahip olduğu standart teknoloji öğelerinden sadece bazıları.
    Bu aksesuarlara ilave olarak araçta standart olarak bulunan Land Rover'ın patentli, benzersiz Terrain Response Sistemi, yol şartları ne kadar zorlu olursa olsun her türlü sürüş koşulunda maksimum çekiş sağlıyor ve araçta bir Land Rover uzmanı varmış gibi rahat bir sürüş deneyimi yaşatıyor.
    Ayrıca isteğe bağlı olarak alınabilen ve Türkiye haritasına sahip yüksek çözünürlüklü, büyük dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi hızlı ve kolay bir şekilde kullanıcının istediği adrese ulaşmasını sağlıyor.
    Land Rover Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv'in 25. kuruluş yılına özel sınırlı sayıda üretilen Freelander 2 SELECT'ler şimdi 56.500 €'dan başlayan anahtar teslim rakamlarla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcılarında ayrıcalıklı olmayı sevenleri bekliyor.


    noimage
#11.11.2009 23:54 0 0 0