Saatte 300 Metrekare Baskı

Son güncelleme: 11.11.2009 23:57
  • Saatte 300 Metrekare Baskı Yapabilen HP Yazıcılar ile Açıkhavanın Tüm Renkleri Canlanıyor.
    Endüstrinin en yaygın geniş ve süper geniş format baskı çözümlerine sahip olan HP, 12-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sign İstanbul Fuarı'na katılıyor. Avrupa'nın en büyük açıkhava reklamcılık fuarı olan Sign İstanbul'a iş ortakları Mat Kağıtçılık ve Yatay Bilgisayar ile birlikte katılacak olan HP, öncüsü olduğu sektörün yeni trendlerini belirleyecek çözüm ve teknolojilerini bu fuarda sergileyecek.
    Dijital devrimin öncüsü HP

    Grafik tasarım endüstrisinde ciddi değişiklikler yaratan geniş format baskı cihazlarının analog teknolojiden dijital teknolojiye geçişinde öncülük eden HP, dijital teknoloji kullanan yeni ürünleriyle kullanıcılara hızlı, kaliteli ve yüksek kapasitede baskı yapma olanağı sunuyor.
    Geniş format baskı pazarının yüzde 25'ini oluşturan dijital cihazlar, analog teknolojinin sunduğu tüm olanakların üzerine hız, kişiselleştirme ve yüksek baskı kapasitesini ekliyor. Saatte 300 metrekareye kadar baskı yapabilen HP Scitex baskı cihazları, kendi sınıfındaki en yüksek hıza erişiyor.
    Zararlı atık içermeyen yeni HP mürekkepler

    HP'nin yenilikçi çözümleri ve çok yönlü teknolojileri ile birleşen yeni HP mürekkepler, yoğun baskı ihtiyacı olan kurumların üretkenliğini artırarak, kullanıcıların işlerini büyütmelerini sağlarken, daha keskin ve canlı görüntüler ortaya çıkartıyor. Su bazlı, solvent bazlı, UV ve lateks kullanılarak üretilen yeni HP mürekkepler, patlayıcı ve yanıcı olmadığı gibi, zararlı atık kategorisine de girmiyor.
    Yeni mürekkepler baskı kalitesini artırmanın yanı sıra, dış mekan baskıları için de dayanıklılık çıtasını yukarıya çekiyorlar. Lamine ve lamine olmayan yüzeylerde, benzer baskılardan daha düşük kalitede medyalar kullanıldığında dahi çizilmeye, silinmeye ve suya karşı dayanıklılık elde ediliyor.
    HP Designjet L65500
    noimage
    Lateks mürekkep ve HP Wide Scan Printing teknolojisini birleştiren yeni HP Designjet L65500, bina cephesi ve araç filosu giydirme, billboard baskısı ve iç dekorasyon gibi uygulamalarda kullanılmak için ideal bir baskı çözümü oluşturuyor.

    Dış ve iç uygulamalar için 104 inç (2,64 metre) büyüklükte ve 1200 dpi yüksek çözünürlükte baskı yapabilen Deskjet L65500, uygun fiyatlı medyalara yapılan baskıda kaliteyi ve dayanıklılığı azami düzeye çıkartıyor. Lamine yüzeylerde 3 yıla kadar, lamine olmayan yüzeylerde ise 5 yıla kadar çizilmeye, silinmeye ve suya karşı dayanıklı baskılar yapıyor.
    HP Wide Scan Printing teknolojisini kullanan üç adet ölçeklenebilir ve yüksek hızlı baskı kafası, dış mekanlar için saatte 78 metrekare, iç mekanlar için saatte 34 metrekareye kadar baskı yapabiliyorlar.
    HP Scitex XP2700
    noimage
    Çok yönlü seçenekler ile kurumlara yeni pazarlara açılma olanağı sağlayan Scitex XP2700, yüksek kalitede ve geniş formatta baskı yapabiliyor. 4 ya da 8 renkli UV bazlı mürekkepler ile rulo ya da rigid medyaları kullanabilen cihaz, çoklu rulo desteği, baskı esnasında dosya yükleme ve dedike RIP ile üretken bir baskı sistemine dönüşüyor. Kaliteden ödün vermeyen XP2700'ün çoklu dosya baskısı desteklemesi de kurumlara avantaj sağlıyor.
    3,2 metre geniş formatlı HP Scitex XP2700, 800 x 635 dpi çözünürlükte çalışırken saatte 110 metrekare hızına kadar baskı yapabiliyor.
    HP Scitex XP5300
    noimage
    Yüksek hızlı, yüksek sayıda baskı yapan endüstriyel ortamlar için HP Scitex XP5300 yazıcı, yüksek kaliteli UV bazlı mürekkep kullanıyor. Çok yönlü XP5300 yazıcı dayanıklı dış mekan baskıları ve satın alma noktaları için yüksek kaliteli baskılar yapabiliyor. Ayrıca daha fazla uygulamayı daha kısa sürede basmak için pazarda öncülük edecek hızlara erişebiliyor.
    Çoklu rulo baskı ve opsiyonel On-core Collector özelliği ile 7/24 çalışma ortamında gereken mesai sayısını düşürerek ve yerden tasarruf ederek, toplam sahip olma düşürüyor.
    Geniş ve süper geniş formatın öncüsü HP, Sign İstanbul Fuarı'nda
    HP'nin yeni baskı teknolojilerini, çözümlerini ve zararlı atık içermeyen mürekkeplerini yakından tanımak için Sign İstanbul fuarında Salon 7'de E4/F5 no'lu Mat Kağıtçılık standını ve Salon 7'de C12/D11 no'lu Yatay Bilgisayar standını ziyaret edebilirsiniz.
    HP'nin yeni baskı ve görüntüleme portföyü hakkındaki video ve görselli basın kitine ulaşmak için www.hp.com/go/HPSMBEvent adresini ziyaret edebilirsiniz
#11.11.2009 23:57 0 0 0