Juss iş süreçlerini SAP ile yönetmeye başlıyor

Son güncelleme: 12.11.2009 14:45
  • MBIS'in Juss meyve sularında gerçekleştirdiği SAP ERP projesi, Juss'un iş süreçlerini uçtan uca daha iyi yönetmesine, gıda sektöründe rekabet avantajı kazanmasına yardım edecek.
    Türkiye'nin önde gelen iş yazılımı uygulama şirketlerinden ve SAP'nin Gold Partner'ı MBIS, Juss'un iş süreçlerini SAP ERP'ye taşıyor. Temmuz 2009'da başlayan proje ile Juss, iş süreçlerini ve insan kaynağını daha verimli bir şekilde çalıştırmayı hedefliyor. MBIS, Juss SAP projesi ile Juss'da hızlı ve doğru kararlar almayı, kontrollü iş süreçleri oluşturmayı, bütçeyi, maliyetleri ve riskleri yönetmeyi sağlayacak bir teknolojik altyapıyı kurmayı amaçlıyor.
    MBIS, Juss'a özel arayüzler geliştiriyor
    MBIS, Juss'un farklı disiplinlerden oluşan yapısının, SAP ile nasıl yönetileceğinin belirlemek için gıda sektörüne özel çalışmalar yapıyor. Ayrıca, ileri teknolojiye sahip bir fabrikanın, farklı sistemlerden oluşan altyapısının tek bir noktadan nasıl yönetileceğine, entegrasyonun nasıl sağlanacağına yönelik araştırmalar yapıyor. MBIS ve Juss proje ekibi tarafından fabrika üretim otomasyon yazılımları ile entegrasyon, müşteriler ve tedarikçiler ile olan WEB uygulamaları, kantar yönetimi uygulaması, meyve konsantreleri satın alımlarına yönelik yönetim uyarlamaları ile ilgili özel arayüzler geliştiriliyor.
    Aslanoba Gıda Tedarik Zinciri Direktörü Hakan Doğru, "Gıda sektörünün, insan ihtiyaçları ve sağlığı açısından vazgeçilmez olanı üretmek gibi bir misyonu vardır. Bunun yanında üretimi gerçekleştirilen ürünü tüketiciye yüksek kalitede ulaştırmak gibi entegre çalışmayı gerektiren dinamik süreçlere sahiptir. Tüm bunları hatasız şekilde yapabilmek beraberinde yönetimde de mükemmelliği gerektiriyor. İşte bu gereklilik, Juss'un SAP'yi seçmesi ve aynı mükemmellik anlayışına sahip danışmanı MBIS ile yola devam etmesine vesile oldu. Bu proje sayesinde gelecek hedeflerimize de uygun şekilde, gıda "üretim ve dağıtımını" yönetmek üzere, MBIS'in SAP ile birlikte her türlü esnek çözümü hızlı bir şekilde sağlayacağına eminiz" şeklinde konuştu.
    MBIS Genel Müdürü Murat Tekmil konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "MBIS sektörel deneyimi ve bilgi birikimi ile firmalara özel uygulamalar geliştiriyor. Gıda sektöründeki tecrübemizi de Juss'un iş süreçlerine aktarıyoruz, firmaya özel arayüzler hazırlıyoruz. Juss'a rekabet avantajı kazandıracak verimliliğini artıracak çözümler sunuyoruz" dedi.
    MBIS'in gerçekleştirdiği Juss SAP ERP projesinin iki fazda bitirilmesi amaçlanıyor. Tedarik Zinciri ve Üretim operasyonlarını harekete geçirmek üzere oluşturulan birinci fazın Ocak 2010'da; ikinci fazın ise 2010'un ilk çeyreğinde bitirilmesi planlanıyor.
#12.11.2009 14:45 0 0 0