Malzemeler:

- 1,5 bardak süt
- 1 poşet krem şanti
- 1/2 paket kakaolu petibör bisküvi
- 1/2 paket sade petibör bisküvi
- 2 yemek kaşığı damla çikolata
- 1 poşet çikolata sosu

Hazırlanışı:

Bir kaba 1,5 bardak sütü ve krem şantiyi boşaltın mikserle 5 dakika çırpın. İçine bisküvileri kırarak ekleyin. Damla çikolataları da ilave edip, kaşıkla karıştırın. Küçük kek kalıplarına streç filmlerden üzerini de kapatabilecek şekilde yayın.

Karışımdan içlerine doldurup kaşıkla bastırın ve üzerlerini streç filmle kapatarak buzlukta dondurun. Çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayıp, parfelerinizi buzluktan çıkartın.

Servis tabağına alıp, üzerine ılık çikolata sosunu gezdirerek servis yapın.



alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 320
favori
like
share