Malzemeler:

- 2 su bardağı süt
- 1,5 poşet krem şanti
- 200 gr labne
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı çilek
- 2-3 adet kayısı
- 1 paket vanilin
- damla çikolata

Hazırlanışı:

Bir kapta süt ve krem şantiyi çırpıp, labne, tozşeker ve vanilin ekleyip, tekrar çırpın. Çilek ve kayısıları küçük küçük doğrayıp, damla çikolatalarla birlikte kremanın içine ekleyin ve bir kaşıkla karıştırın.

Kek kalıbına streç film serin ve karışım içine döküp 1 gece buzlukta bekletin. Sonra kalıbı ters çevirerek servis tabağına parfeyi çıkarın ve dilimleyerek servis yapın.




alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 291
favori
like
share