Kopsiya (6 Kişilik)

Malzemeler:
500 gr Hamsi
4 Limon
1 Kahve Fincanı Zeytinyağı
1 Çorba Kaşığı Tuz



HAZIRLANIŞI :
Hamsilerin kılçıklarını ayıklayıp geniş bir tepsiye dizin. hamsilerin üzerine tuz serpip bir kat daha hamsi dizin. Bu işlemi hamsiler bitinceye kadar sürdürün.
Limon suyunu hamsilerin üzerine dökerek serin bir yerde bir gün bekletin.
Zeytinyağı ve limonla servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 546
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 22:58
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:46
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 00:53
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:23
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
corleoni Tarih: 29.10.2005 18:39
sağol kardes
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 03:21
Cig cigmi oluyormus bu yemek :20: pisir yazmiyoda ilginc pek cig sevmem baligi ama yinede paylasimin icin tesekkurler kardesim
dostbildiklerim Tarih: 28.10.2005 02:54
[COLOR=orangered]Ellerine Saglik Kardesim