Malzemeler:

- 1 adet orta boy havuç
- 1 adet orta boy kabak
- 4 adet taze soğan
- 100 gr. taze fasulye
- 100 gr. taze bezelye
- 2 diş sarımsak
- 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peynir
- tuz, karabiber
- 3/4 çay bardağı sıvıyağ

Hazırlanışı:

Kabak ve havucu yıkayıp soyduktan sonra küp küp doğrayın. Fasulyeleri ayıklayıp üçe kesin. Önce havuçları sonra kabakları ve fasulyeleri yumuşayana kadar 5 er dakika haşlayın. Sebzelerin suyunu süzüp bir kaba alın. İnce doğranmış taze soğanı ve sarımsakları sıvı yağda hafifçe kavurun.

Kare kesilmiş alüminyum folyoları yağlayıp, sebzeli harcı paylaştırın. Sebzelerin üstüne rendelenmiş kaşar serpip, folyoları paket haline getirin. Tepsiye paketleri dizin ve önceden ısıtılmış fırında 230 derecede 20 dakika pişirip, servis yapın.




alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 287
favori
like
share