Malzemeler:

- 750 gr bonfile
- 2 adet soğan
- 2 çorba kaşığı margarin
- 1 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 çay kaşığı hardal
- 200 gr krema
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı limon
- Tuz

Hazırlanışı:

Eti yarım parmak kalınlığında ve iki parmak uzunluğunda doğrayıp, bir çay kaşığı karabiberle ovun. Derince bir tavaya margarini alıp ince kıyılmış soğanları kısık ateşte 10 dakika kavurun.

Etleri ilave edip yüksek ateşte
karıştırarak 5 dakika daha kavurun. Bir çorba kaşığı unu kavrulmakta olan etlere serpip karıştırın. Sonra bir çorba kaşığı domates salçası ile ikişer çay kaşığı hardal ve tuzu katıp, 4 dakika kadar yüksek ateşte pişirin.

Bir bardak çiğ krema ile birkaç damla limon suyunu ilave edip, kaynatmadan pişirin. Sıcak olarak servis yapın.




alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 391
favori
like
share