MALZEMELER

1 kg hamsi
4 su bardağı pirinç
1 adet soğan
karabiber
kuşüzümü
1 çay bardağı sıvıyağ
tuz
mısır unu

HAZIRLANIŞI
Hamsileri temizleyip kılçıklarını çıkarın. Tepsinin yan tarafına içine dizin. Diğer tarafta iç pilavı hazırlayıp tepsinin içine dökün. Kalan hamsileri pilavın üzerine dizin. 2 bardak sıcak su dökerek 200 dereceli fırına sürün.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 418
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 28.04.2008 16:15
tşk su-perisi
COCO Tarih: 19.04.2008 14:20
Marabcigimin sevdigi pilavdir.
liamsi Tarih: 19.03.2006 11:01
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:50
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:40
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:10
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: