MALZEMELER
1 ölçü pirinç
5-6 adet patates
1/2 kilo kültür mantarı
2-3 adet kuru soğan
Yağ, Tuz,
Baharat
Kaşar Peyniri

HAZIRLANIŞI
Mantar küçük küçük doğranıp, haşlanır. İçine baharat konur (kekik, tuz, karabiber vs...). Pirinç yıkanır ve içine ilave edilerek yağda kavrulur. Patatesler soyularak, içi oyulur. Oyulan yere hazırladığımız içten koyulur (dolma doldurur gibi). En üstüne kaşar peyniri rendelenip, fırın tepsisine yerleştirilir. Üzerine salçalı su yapılıp dökülür ve pişmeye bırakılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 476
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:16
:70aylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:48
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 04:43
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:07
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: