MALZEMELER
yumurta
yoğurt
sarımsak
margarin
toz kırmızı biber
tuz

HAZIRLANIŞI
Genişçe bir sahanın yarısına kadar su koyun, tuz ilave edin ve normal ateşte
kaynatın. Kaynayan suyun içine istenildiği kadar yumurta kırın ve kapağı
kapatarak kayısı olana kadar bekleyin.Sarımsakları döverek yoğurtla karıştırın.Tabaklara önce sarımsakla yoğurdu koyun üzerine pişen yumurtaları
kevgirle süzerek yerleştirin.Harlı ateşte margarini eritin toz kırmızı biberi ilave edin ve biber yanmadan yumurtaların üzerinde gezdirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 358
favori
like
share
missx Tarih: 19.03.2006 14:09
bir kere yemiştim ama pek beğenmedim zevk meselesi işte buna bayılanlarda var..örnek eşim :78:
stealth-36 Tarih: 19.03.2006 13:45
sagolasın arkadaşımda bu yemek van aait bir yemek türü yanılmıyorum degilmi
liamsi Tarih: 19.03.2006 11:38
:70aylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:47
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:47
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:02
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: