MALZEMELER
1 kabak, ince kıyılmış
4 dilim pastırma
3 domates
4 yumurta
100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
1/4 su bardağı bira
6 zeytin
1/ 4demet maydanoz, doğranmış
2 çay kaşığı nişasta
tuz

HAZIRLANIŞI
Domatesleri soyup dörde bölün. Pastırmaları küçük parçalar halinde doğrayın. Bir kapta yumurtaları çırpın.
Kabakları domateslerle beraberce pişirdikten sonra başka bir tavada bu defa pastırmalarla beraber kızartın.
Daha sonra yumurtaları, kaşarpeynirini, maydanozu, tuzu ve birayı karıştırıp kabakların üzerine boşlatın ve 15 dakika kadar ısıtın. Domates suyu ile nişastayı karıştırıp koyulaştırdıktan sonra üzerine dilimlediğiniz eytinleri ekleyin.
Omlet hazır olduktan sonra , sosla beraber servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 417
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 19:48
Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
liamsi Tarih: 19.03.2006 22:47
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:46
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:51
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:58
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: