KABAK OMLET

Son güncelleme: 02.05.2010 18:48
  • MALZEMELER
    1 kabak, ince kıyılmış
    4 dilim pastırma
    3 domates
    4 yumurta
    100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
    1/4 su bardağı bira
    6 zeytin
    1/ 4demet maydanoz, doğranmış
    2 çay kaşığı nişasta
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Domatesleri soyup dörde bölün. Pastırmaları küçük parçalar halinde doğrayın. Bir kapta yumurtaları çırpın.
    Kabakları domateslerle beraberce pişirdikten sonra başka bir tavada bu defa pastırmalarla beraber kızartın.
    Daha sonra yumurtaları, kaşarpeynirini, maydanozu, tuzu ve birayı karıştırıp kabakların üzerine boşlatın ve 15 dakika kadar ısıtın. Domates suyu ile nişastayı karıştırıp koyulaştırdıktan sonra üzerine dilimlediğiniz eytinleri ekleyin.
    Omlet hazır olduktan sonra , sosla beraber servis yapın.
#31.10.2005 23:27 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:58 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:51 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:46 0 0 0
  • Emeğinize,ellerinize sağlık.
#19.03.2006 21:47 0 0 0
  • Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
#02.05.2010 18:48 0 0 0