MALZEMELER
50 gr tereyağı
3 adet yumurta
1 kg mantar
2-3 diş sarımsak
tuz

üzerine:
1 kase sarımsaklı yoğurt
50 gr tereyağı
kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
Öncelikle tereyağı eritilir ve üzerine yumurtalar kırılarak pişirilir. Daha sonra güzelce yıkanan mantarlar büyüklüklerine göre dörde bölünerek tencereye konulur, daha sonra sırasıyla sarımsaklar ufak ufak doğranarak,
tuz ile birlikte eklenir ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir. Diğer tarafta tereyağı ile kırmızı biber yakılır. Suyu çeken mantarlar et kavurur gibi kavrulur, daha sonra bir servis tabağına alınır, üzerine sarımsaklı yoğurt konulur, üzerine yakılan kırmızı biberli yağ dökülür ve servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 405
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 22:49
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:46
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 00:55
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:55
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: