MALZEMELER

200 gr pastırma
Kişi başına 2 yumurta
2 kaşık margarin (tereyağı tercih edilir)


HAZIRLANIŞI

Altı düz bir teflon tavaya hafifçe kızdırılmış yağ ve ortadan ikiye bölünmüş pastırma dilimleri konulur. Bir kaşık yardımıyla pastırmalar ateşte çevrilir. Pastırmalar hafifçe piştikten sonra yumurtalar bütün olarak pastırmaların üzerine kırılır. Ateşin altı iyice kısılır. Yumurta sarıları tam katılaşmadan kayısı kıvamına gelince yemeğin altı kapatılır.

Not: Yemek sofraya oturulmadan az önce pişirilmelidir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 380
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 18:47
Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
liamsi Tarih: 19.03.2006 21:50
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:45
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 00:02
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:53
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: