MALZEMELER
4 Adet orta boy kemer patlıcan
2 yumurta
4-5 diş sarmısak
tuz
Sıvı yağ

HAZIRLANIŞI
Kemer patlıcanlan közlendikten sonra soğuk su içinde soyulur ve ince ince doğranır veya ezilir. Havanda ezilmiş sarımsakları yağ içinde biraz öldürdükten sonra içinde yumurtalar kırılır ve karıştırarak hafifçe pişirilir daha sonra ezilmiş patlıcanlar ve tuz eklenerek 2-3 dakika sürekli karıştırarak pişirilir. Sıcak sıcak servise hazır edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 465
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 21:56
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:42
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 00:08
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:48
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: