1 porsiyonda 340 kalori, 7.4 gr yağ, 105 mg kolesterol, 22.1 gr karbohidrat, 2.7 gr fiber, 46.3 gr protein, 395 mg sodium bulunur.
Malzemeler ; 8 kişi için Fırını önceden 125º dereceye ısıtın. Un, tuz, karabiberi birbirine karıştırın. Tavuk göğüslerini bu karışıma bulayın. Sonra sıvı yağ ile yağladığınız fırın tepsisine sıralayınız. 1 saat pişirin. Kapağı açık olsun ve bır iki kez öbür yanını çevirerek pişirin.

1 saat dolduğunda tavuğun yanına badem ve mantarları serpin. Kapağını kapatıp, 2 saat kadar daha pişirin.

2 ye bölünmüş 4 adet Tavuk göğsü
½ Kg Taze Mantar
½ çay fincanı kabukları soyulmuş badem
½ çay fincanı Un
Tuz, Karabiber, Kırmızı Biber
Bu yemeği buharda pişirilmiş pirinç üzerine koyarsanız lezzetli olacaktır. Pişirme zamanını ısıyı arttırarak kısaltabilirsiniz ama yavaş ve az ısıda pişirmek daha çok lezzet katacaktır.

Yemeğin yanına üzüm zamanı ise beyaz üzüm katabilirsiniz. Yemeğe ayrı bir tat katacaktır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 770
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:04
sunum için teşekkürler... :5:
BoardBeLasi Tarih: 22.10.2006 19:11
[COLOR=burlywood]Ellerine Saglik
unique Tarih: 21.10.2006 16:11
güzel tariflerin icin cok saol...
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 22:55
Paylaşımın için sağol
refik Tarih: 20.01.2006 17:10
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:09
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:26
emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:54
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
PALADAYI Tarih: 07.12.2005 15:06
Ellerin dert görmesin sağol