Lübnan Mutfağı - Vejeteryan

1 ½ çay bardağı Bulgur
2 demet Maydanoz
3 adet Domates
1 adet Soğan
1 adet Limonun Suyu
İki buçuk çorba kaşığı Zeytinyağı
Taze Nane
Tuz

Malzemeler ; 4 kişi için Öncelikle bulguru suyunu çekene kadar haşlayın.

Domatesi küçük küpler biçiminde doğrayın. Maydanozu, soğanı ve naneyi incecik kıyın. Bulgurla karıştırın. Tuzunu katın. Limon suyu ve zeytinyağını üzerine gezdirin. İyice harmanlayıp servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 786
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:04
sunum için teşekkürler...
canisi66 Tarih: 29.11.2006 15:32
ellerine saglik , bu bildimiz kisir yaw
unique Tarih: 21.10.2006 15:08
eline emeine saglik
BoardBeLasi Tarih: 22.06.2006 16:13
Ellerine Saglik
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 21:56
Paylaşımın için sağol
refik Tarih: 20.01.2006 16:06
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 00:11
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 00:09
emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:01
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun