Hazırlık : 1 saat Pişirme : 30 dak.
1 Kg Kuşkonmaz
250 gr Taze Yeşil Fasulye
1/2 Karnabahar
1 Salatalık
1 demet Turp
1 Göbek Salata
1 adet Kuru Soğan
1 demet Maydanoz
2 dal TarhunOtu
1 demet Tere
SOSU
4 yemek kaşığı Zeytinyağ
1 yemek kaşığı Sirke
Tuz, Karabiber
Üzerini turplarla süsleyin
Malzemeler ; 6 kişi için Fasulyeleri biraz diri kalacak şekilde haşlayın. 1'er santimlik parçalar halinde kesin. Kuşkonmazları da ayıklayıp haşlayın ve küçük parçalara bölün.

Salatalığı ince halkalar halinde kesin (isteğe bağlı olarak kabuklarını soymadan olursa daha iyi). Karnabaharı buket buket ayırın. 3-5 dakika kadar kaynar suya sokup çıkarın.

Göbek salatayı yıkayın. İnce şeritler halinde kesin. Turpların yarısını da ince halkalar halinde kesin. Tüm malzemeleri, 20-30 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakılmış salata sosu ile iyice harmanlayın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 652
favori
like
share
demet Tarih: 02.05.2006 15:19
tşk ederim
refik Tarih: 13.04.2006 10:50
paylaşımların için teşekkürler
DİDEM Tarih: 04.03.2006 23:34
ellerine sağlık
unique Tarih: 27.02.2006 20:13
emeklere saglik
paylasim icin cok saol
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 00:42
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:42
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
masarac Tarih: 27.12.2005 23:07
Çok sağolasın dell.Sen ve senin gibi birkaç arkadaşta olmasa aç kalacağız boardda
emeklerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:39
Afiyet olsun ellerine saglık teşekkürler
PALADAYI Tarih: 07.12.2005 13:03
ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık