1,5 Kg Sığır Dili
700 gr Domates Püresi
5 yemek kaşığı Zeytinyağ
Tuz, Karabiber

Malzemeler ; 6 kişi için Dili iyice temizleyip, 5 dakika kaynar suda tutun. Sonra suyunu süzüp kaynamakta olan bolca suya atarak 2 saat haşlayın. Ateşi söndürüp, suyun içinde 1 gece yavaş yavaş soğumaya bırakın.

Ertesi gün dilimleyin, cam bir kaba önce permesan peynirini serin üstüne dil dilimlerini sıralayın. Üzerine önce permesan peynirini, üstüne domates püresini ve en üste zeytinyağını gezdirin. En üste yine permesan peyniri koyun.

150º ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirin.

Üstünü maydanozla süsleyebilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 763
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 02.07.2006 00:00
Ellerine Saglik
unique Tarih: 24.06.2006 11:30
ellere saglik
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 22:05
Paylaşımın için sağol
refik Tarih: 20.01.2006 09:41
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 00:21
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 00:13
emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:58
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
PALADAYI Tarih: 07.12.2005 13:06
ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
DeNiZKiZi Tarih: 01.11.2005 03:43
Ellerine saglik kardesim