Hazırlık : 30 dak. Pişirme : 180 dak.
1 Kg Koyun ya da Kuzu Eti (kol ya da kürek kısmından, kemikli)
4 adet Patates
3 adet Havuç
1 adet Kereviz (yaprakları dahil)
8 adet Şalgam
2 adet Kuru Soğan
Maydanoz, Defne Yaprağı, Kekik
Karanfil
ince kıyılmış 3 adet Arpacık Soğanı
Tuz, Karabiber
Suyu da çorba yapmak için kullanılabilir.


Malzemeler ; 4 kişi için Bir tencereye parçalanmış etleri, üstüne çıkacak kadar su ve tuz koyarak kaynamaya bırakın. 1,5 saat kadar kaynatın. Arada bir suyun üsründe toplanan köpükleri delikli kepçe ile alınız.

Daha sonra, soğan, karanfil, maydanoz, defne yaprağı, kekik, ufak ufak doğranmış tüm sebzeleri tencereye atınız. 1,5 saat kadar daha pişirmeye devam edin. Su azalmışşsa ekleyebilirsiniz.

Etleri tabağa alıp etrafını süslüyerek servis yapınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 732
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 17.05.2006 00:47
Ellerine Saglik
unique Tarih: 09.03.2006 23:34
tarif icin cok tskr
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 22:54
Paylaşımın için sağol
refik Tarih: 20.01.2006 17:08
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:11
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:14
emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:58
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
PALADAYI Tarih: 07.12.2005 14:07
ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık :
DeNiZKiZi Tarih: 01.11.2005 04:42
Ellerine saglik kardesim ama bu cidden diyet yemegimi ?Koyun eti yagli olur ama bilemiyorum :20: