1 Kg Hindi Filetosu
¾ Su Bardağı Krema
6 adet Domates
4 adet Kuru Soğan
3 adet Kırmızı ya da Sarı Dolmalık Biber
4 yemek kaşığı Zeytinyağ
Tuz, Tatlı Kırmızı Biber, Acı Kırmızı Biber, Karabiber

Malzemeler ; 6 kişi için Soğanları ince ince çentin ve 2 yemek kaşığı zeytinyağ içinde hafifçe pembeleştirin. Üstüne şeritler halinde kesilmiş dolmalık biberleri ve kabukları çıkarılarak ufak ufak doğranmış domatesleri ilave edin. Bu karışımı hafif ateşte domateslerin suyu uçuncaya kadar pişirin. Üstüne krema, tuz, karabiber, tatlı ve isteğe göre acı kırmızı biberi ilave edin.

Hindi filetolarını uzun şeritler halinde kesin. Geri kalan 2 kaşık zeytinyağında kızartın.


Servis tabağına hindi eskalopları, sebze püreniz ile birlikte süsleyerek ikram ediniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 684
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 02.07.2006 00:58
Ellerine Saglik
unique Tarih: 24.06.2006 12:37
tarif icin tskrler
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 23:01
Paylaşımın için sağol
refik Tarih: 20.01.2006 11:08
tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:15
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:14
emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.

MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:57
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
PALADAYI Tarih: 07.12.2005 14:18
ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
DeNiZKiZi Tarih: 01.11.2005 04:41
Ellerine saglik kardesim